WAAROM TOONT YOUTUBE MIJN HORLOGEGESCHIEDENIS NIET?

YouTube is ongetwijfeld het beste videostreamingplatform ter wereld. Hier kun je een breed scala aan video's bekijken, van educatieve video's tot doe-het-zelf, stand-upcomedy, filmtrailers, muziekvideo's en nog veel meer. Wat je ook wilt kijken, YouTube stelt je nooit teleur omdat er geen resultaten worden weergegeven. Hier kun je ook je eigen kanaal starten om je talenten te laten zien en verbinding te maken met het publiek.

Je moet de namen hebben gehoord van enkele beroemde youtubers die populair zijn geworden met hun kanaal. Nu zijn er duizenden mensen die YouTube gebruiken als het basisplatform om contact te maken met het publiek. Als je ook je eigen YouTube-kanaal wilt starten en alle kennis die ermee verband houdt, wilt leren, kun je op elk moment contact opnemen met onze youtube contact nederland voor advies.

De reden waarom YouTube geliefd is bij miljoenen mensen over de hele wereld, is vanwege de geweldige functies. Op YouTube kun je je eigen afspeellijst maken, geweldige aanbevelingen vinden, je abonneren op je favoriete kanaal, verhalen bekijken, reageren en leuk vinden op video's, ze delen, en dit alles komt neer op je kijkgeschiedenis die je altijd kunt vinden.

In je YouTube-kijkgeschiedenis worden alle video's bijgehouden die je in het verleden hebt bekeken. Het is een erg handige functie omdat je de video's soms opnieuw wilt bekijken omdat je bent vergeten deze op te slaan, of er kunnen andere redenen zijn.

contact met youtube

Hoe dan ook, het kan erg irritant zijn als je geen video's kunt vinden in je kijkgeschiedenis. Onze youtube bellen vanuit nederland heeft verschillende klachten over dit probleem ontvangen. Dus hier zijn we met enkele eenvoudige oplossingen die u kunnen helpen het probleem in een mum van tijd op te lossen.

ZET ‘PAUZE GESCHIEDENIS’ UIT

Het is mogelijk dat je je pauzegeschiedenis hebt ingeschakeld, daarom houdt YouTube je verleden niet bij. Om het probleem op te lossen, volgt u eenvoudig de onderstaande procedure:

  • Start de YouTube-app.
  • Navigeer naar Instellingen -> Geschiedenis -> Privacy.
  • Zet de schakelaar naast Geschiedenis onderbreken UIT.

Enkele andere eenvoudige trucs die u kunt proberen voordat u contact opneemt met onze YouTube-klantenservice voor hulp:

  • Zorg ervoor dat uw internet goed werkt.
  • Controleer op app- en systeemupdates.
  • Wis onnodige cache en ongewenste bestanden.
  • Verwijder de YouTube-app en installeer deze opnieuw.
  • Probeer u aan en af ​​te melden bij uw YouTube-account.

Als je nog steeds dezelfde fout tegenkomt, aarzel dan niet om voor hulp contact op te nemen met onze youtube klantenservice nederland. U kunt dit op elk moment doen via e-mail, live chatondersteuning of telefoon.

We beloven u terug te komen met de meest betrouwbare en tijdige oplossingen!

Comments

Popular posts from this blog

KUNT U DE YOUTUBE STOPPEN MET HET VERANDEREN VAN DE VIDEORESOLUTIE?

WAAROM WORDEN MIJN YOUTUBE-THUMBNAILS NIET VERTONEN?