KUNT U DE YOUTUBE STOPPEN MET HET VERANDEREN VAN DE VIDEORESOLUTIE?

YouTube blijft zijn functies van tijd tot tijd updaten om gelijke tred te houden met de steeds groeiende internettechnologie. Als je ook een YouTube-account hebt, moet je af en toe regelmatig updatemeldingen zijn tegengekomen. Bij elke update is er een kleine wijziging in de applicatie. Soms is de verandering echter zodanig dat gebruikers een tijdje ongemak voelen.

Met de recente update is YouTube ingesteld om de videoresolutie automatisch te wijzigen, afhankelijk van je internetverbinding. Voor het geval je het nog niet weet, kunnen automatische resolutie-instellingen problemen veroorzaken, vooral als je een onstabiele internetverbinding hebt die constant versnelt of vertraagt.

Maar maak je geen zorgen: onze youtube telefoonnummer is slechts één telefoontje verwijderd! Bel ze gewoon en ze staan ​​binnen de kortste keren voor u klaar met de gemakkelijkste en betrouwbaarste oplossingen.

Omdat constante resolutiewijzigingen tijdens het bekijken van een YouTube-video erg vervelend kunnen zijn, is daar een oplossing voor! U kunt de resolutie van een video handmatig wijzigen en uitschakelen naar automatische instellingen.

Hoewel de procedure heel eenvoudig te volgen is, aarzel dan niet om onze technische ondersteuning van YouTube op elk moment en 24 uur per dag te vragen als je persoonlijke assistentie nodig hebt.

youtube nederland contact

WIJZIG DE VIDEORESOLUTIE HANDMATIG

Hier zijn enkele tips waarmee u rekening moet houden wanneer u de resolutie van een YouTube-video wijzigt:

  • Door op het tandwielpictogram in uw video te klikken, kunt u de resolutie wijzigen. U kunt kiezen uit 1080p, 720p, 480p, 360p, 240p en 144p.
  • Als de video echter oorspronkelijk is geüpload in standaarddefinitie, kunt u geen HD-kwaliteitsinstelling kiezen.
  • Als u eenmaal handmatig een resolutie voor de video hebt geselecteerd, blijft deze gedurende de hele duur zo, tenzij u deze opnieuw wijzigt.

U kunt contact opnemen met onze telefoonnummer youtube als de bovenstaande oplossing niet voor u werkt.

WIJZIG DE STANDAARD RESOLUTIE-INSTELLINGEN

  • Log in op uw YouTube-account.
  • Navigeer naar de pagina Instellingen.
  • Als uw internetsnelheid laag is, kiest u 'Ik heb een trage verbinding. Speel nooit video van hogere kwaliteit af ”en druk op de knop Opslaan.
  • Als uw internetsnelheid goed is, kiest u "Speel altijd HD af op volledig scherm" en drukt u op de knop Opslaan.

YouTube speelt de video's automatisch af in de SD- en HD-versie in de respectievelijke gevallen.

Voor verdere ondersteuning kunt u ervoor kiezen om verbinding te maken met onze contact youtube nederland. U kunt dit op elk moment doen via e-mail, live chatondersteuning of telefoon. Zodra u uw probleem meldt, zullen we onze beste teamleden regelen om uw probleem te onderzoeken. We helpen je graag verder!

Comments

Popular posts from this blog

WAAROM WORDEN MIJN YOUTUBE-THUMBNAILS NIET VERTONEN?

WAAROM TOONT YOUTUBE MIJN HORLOGEGESCHIEDENIS NIET?